Fotograaf in Nederland


Laat je niet afleiden door de foto's van prachtige bergen, bossen en rivieren van Canada, ik ben namelijk geboren en getogen in het Friese plaatsje Kollum.

Elk jaar ben ik dus ook gewoon te vinden in Nederland en daarom ook te boeken in Nederland! Op zoek naar een fotograaf voor jou en je partner, voor een bruiloft, je familie, een bedrijf of iets anders? Neem dan contact met mij op en we kunnen samen gaan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Tarieven

 

Familie

Sessie van +- 1 uur
60+ foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige selectie en nabewerking
Online galerij

€250
1 / 3

FAQ

Hoe boek ik een shoot?

Je kunt via het contact form op mijn website een berichtje sturen, je kunt me een mailtje sturen op info@fardouphotography.com of contact opnemen vie DM op Instagram!

Wat is je werkwijze?

Ieder persoon, elke bruiloft en elk verhaal is uniek en ik behandel elke sessie als een nieuw verhaal. Ik wil jou verhaal vertellen door het oog van mijn lens op een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke manier.

Ben je het hele jaar door te boeken in Nederland?

Helaas niet, ik woon fulltime in Vancouver, Canada. Mijn familie woont nog in Nederland dus ik ben sowieso elk jaar een aantal weken in Nederland te vinden. In die tijd neem ik al boekingen aan. Volg mijn Instagram om op de hoogte te blijven van welke data ik in NL te vinden ben.

Hoe lang voordat ik mijn bewerkte foto's terug krijg?

Ik zorg dat jij je online galerij met bewerkte foto's binnen 4 weken hebt.

Wat is je stijl?

Ik zou mijn stijl het beste kunnen omschrijven als ongedwongen, candid, natuurlijk, informeel en verhalend.

Kan ik je ook ergens anders in de wereld boeken?

Ja natuurlijk! Ik ben een groot fan van reizen en ben er altijd voor om op nieuwe plekken te werk te gaan! Samen maken we er een te gekke ervaring van!